KLAUSBERG Pánev na smažení 20 cm s vložkou na vejce Kh-1806
Popis
Hliníková pánev s granitovým povrchem a poklicí. Vybavena vložkou se 4 nádobami na přípravu smažených vajec.
Vlastnosti: Tepelné dno s vynikajícím vedením tepla. Vhodná pro vaření na všech elektrických, plynových, skleněných a sklokeramických halogenových sporácích. Snadno připraví lahodná sázená vejce. Lze použít samostatně jako pánev. Snadno se čistí Vhodné do myčky nádobí, ale nedoporučuje se, pokud chcete zachovat vnější plášť a vnitřní povrch v dobrém vizuálním stavu Obsahuje 4 nádoby s nepřilnavým povrchem. Rozměry: Průměr: 20 cm Výška: 6 cm NÁVOD: 1. Vyjměte tác z pánve. 2. Volitelně: Nádoby vymažte máslem nebo olejem. 3. Přidejte 1,5 cm vody, vařte na středním ohni, zabraňte vysychání. 4. Opatrně vložte tác s nádobami do pánve, prohřejte. Do každé nádoby rozklepněte jedno vejce. Dávejte pozor, abyste nepropíchli žloutek. Přikryjte a přiveďte k varu. 5. Vařte na požadovaný stupeň. Žádné tekuté bílky neznamenají hotovo. Pro měkký žloutek: 5 minut (velká vejce); 4 minuty (střední vejce). Pro tvrdší žloutky déle. 6. Vypněte hořák, opatrně vyjměte pánev. 7. Vejce vyjměte stěrkou, osolte a opepřete.