KLAUSBERG Pánev 20Cm S Vkladem Na Vejce Kinghoff Kh-1806
Popis
Klausberg
Hliníková pánev s granitovým povrchem a víkem. Vybavena vložkou 4 nádobami pro přípravu sázených vajec.
Vlastnosti:
- Tepelné dno dokonale tepelně vodivé. Vhodné pro vaření na všech elektrických, plynových, skleněných a keramicko-halogenových indukčních sporácích.
- Snadno můžete vyrobit lahodná sázená vejce.
- Lze použít samostatně jako pánev na smažení.
- Snadné čištění
- Lze mýt v myčce, ale nedoporučuje , když chceme dlouho udržovat vnější a vnitřní povlaky v dobré vizuální kondici
- V zástavě 4 ks nepřilnavých nádob na vejce:70ml
Rozměry:
- Průměr: 20cm
- Výška: 6 cm
INSTRUKCE:
1. Vyjměte podnos-vložku z pánve.
2. Volitelné: Nádoby potřete máslem nebo olejem.
3. Přidejte 1,5 cm vody, vařte na středním ohni, vyhněte vysychání.
4. Jemně umístěte podnos s nádobami na pánev, zahřejte. Rozbijte vejce do každé nádoby. Dávejte pozor, abyste nepropíchli žloutek. Zakryjte a vařte na pomalém ohni.
5. Vařte na požadovaný stupeň. Nedostatek tekutých bílkovin znamená připravenost. Pro měkký žloutek: 5 minut (velká vejce); 4 minuty (střední). Déle pro tvrdší žloutky.
6. Vypněte hořák, opatrně sejměte pánev.
7. Vyjměte vejce špachtlí, osolte a opepřete.