KINGHoff Kinghoff Mramorová pánev s vložkou na vejce 20cm KH1806
Popis
Pánev s přídavnou vložkou na smažení vajec o průměru 20 cm značky KINGHOFF, vyrobená z nerezové oceli s nepřilnavým mramorem. Praktické prohlubně zakončené nepřilnavým povrchem -stick povlak se snadno čistí a umožňuje snadné smažení vajec s malým množstvím tuku nebo sázených vajec. Po vyjmutí vložky plní pánev svou tradiční funkci.
Funkce:
- Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli.
- Mramorový nepřilnavý povrch
- Akotermální dno s vynikající tepelnou vodivostí.
- Vhodné pro vaření na všech elektrických, plynových, skleněných a keramicko-halogenových indukčních vařičích.
- Vyrobit lahodná sázená vejce je snadné.
- Lze použít samostatně jako běžnou pánev.
- Snadné čištění.
- Lze mýt v myčce.
- Sada obsahuje 4dílný tác na vejce (4 × 70 ml) s nepřilnavým povrchem.
Rozměry:
- Průměr: 20 cm
- Výška: 5,5 cm
POKYNY:
1. Vyjměte vložku tácu z pánve.
2. Volitelné: Vymažte nádoby máslem nebo olivovým olejem.
3. Přidejte 1,5 cm vody, vařte na středním plameni, vyhněte se vysychání.
4. Jemně vložte tác s nádobami do pánve a zahřejte. Do každé nádoby rozbijte vajíčko. Dávejte pozor, abyste nerozbili žloutek. Přikryjeme a dusíme.
5. Vařte na požadovaný stupeň. Žádný únik bílků znamená připravený. Pro měkký žloutek: 5 minut (velká vejce); 4 minuty (střední). Delší pro pevnější žloutky.
6. Vypněte hořák a opatrně vyjměte pánev.
7. Vejce vyjmeme stěrkou, dochutíme solí a pepřem a podáváme.