Ken Hom Excellence grilovací pánev s nepřilnavým povrchem, čtvercová 24cm Ken Hom
Popis
Ken Hom Excellence grilovací pánev s nepřilnavým povrchem, 24 × 24 cm, černá Lehká grilovací pánev doplňující řadu Excellence od mistra asijské kuchyně Kena Homa. Vhodná pro všechny zdroje ohřevu kromě indukce. Vyrobena z lehkého hliníku s dvouvrstvým nepřilnavým povrchem, který se rychleji rozehřívá, udržuje konstantní teplotu a pracuje s minimálním množstvím oleje. Kovové oko na konci fenolické rukojeti garantuje pohodlné a bezpečné zavěšení. Pánev je vhodná pro přípravu grilované zeleniny, masa a ryb a je ji možné mýt také v myčce nádobí. Čtvercová grilovací pánev pro zdravé domácí grilování, vhodná téměř pro každý zdroj ohřevu, kromě indukce. Černý dvouvrstvý nepřilnavý povrch umožňuje grilování při vysokých teplotách s minimálním množstvím oleje. Povrch je nejen uživatelsky velmi příjemný, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolný proti poškrábání, takže umožňuje používat i kovové náčiní. Vysoce kvalitní je i vnější černý povlak, který je oděruvzdorný a zajišťuje tak dlouhodobé bezproblémové používání. Pánev je díky hliníkové kostře velmi lehká a má příjemně dlouhou, černou, fenolickou, tedy vysoce tepelně odolnou rukojeť. Díky žebrovanému dnu mají pokrmy na ní připravované vypálenou typickou grilovacímřížku. Grilovací pánev Ken Hom Excellenece je uživatelskypříjemná jak pro praváky, tak i proleváky, protože slévací hubice na olej či šťávu jsou poobou stranách.
Řada Excellence reprezentuje to nejlepší, co si u mne můžete koupit. Nepřilnavý povrch je vynikající, rychleji se zahřívá a spotřebujete méně oleje. Tyhle pánve prostě miluji a věřím, že budete i vy.
Ken Hom
Grilovací pánek Ken Hom Excellence je lehká do ruky, protože kostru tvoří hliník. Potažena je z obou stran nepřilnavým povrchem. Připravované pokrmy mají díky vnitřnímu vystouplému žebrování typický vzhled grilovaných pokrmů. Oboustranné slévací hubice dělají pánev konfortní jak pro praváky, tak pro leváky. Ken Hom wok = světová špička pro autentickou přípravu čínské a asijské kuchyně Pánev na grilování doplňuje wok pánve řady Excellence, která je navržena tak, aby vám umožnila rychlou, snadnou a zdravou přípravu oblíbených jídel asijské kuchyně. Vynikající nepřilnavý povlak zajišťuje, že se pánev rychleji zahřeje, udržuje potřebnou teplotu i při nižším stupni nastaveném na plotýnce a navíc spotřebujete méně oleje, jestli vůbec nějaký. Perfektní kuchyňské vybavení pro grilování doma z ní činí také:
lehkost – kostru tvoří litý hliník nepřilnavost – 2 vrstvý, oděruvzdorný nepřilnavý povrch vysoká odolnost – možno používat i kovové kuchyňské náčiní bezpečnot –fenolická rukojeť s minimální tepelnou vodivostí snadná údržba – možné použít i myčku nádobí skladnost – kovové oko na zavěšení praktičnost – slévací hubice na obou stranách, vhodná pro praváky i leváky dostupnost – perfektní kombinace příznivé ceny a špičkové kvality všestrannost – vhodná téměř na všechny typy ohřevu, KROMĚ indukce
Technické specifikace:
rozměry: 24 × 42 cm délka rukojeti: 26,6 cm váha: 0,953 kg
Doporučení pro údržbu: Pokud myjete pánev v myčce, po dokončení cyklu ji vyjměte a do sucha vytřete měkkou utěrkou. Při ručním mytí nepoužívejte silně abrasivní prostředky ani drátěnku, přichycené zbytky jídla nechejte odmočit. Čas od času potřete vnitřní povrch pánve olejem. Pokud chcete prodloužit životnot nepřilnavého povrchu, používejte raději dřevěné nebo silikonové náčiní. Zaujala vás grilovací pánev Ken Hom Excellence? Podívejte se ještě na wok pánve stejné řady.
Fenomén Ken Hom – téměř 40 let na asijské vlně Zapálený propagátor čínské a asijské kuchyně i kultury, špičkový kuchař, úspěšný restauratér, autor 37 kuchařek přeložených do mnoha jazyků, televizní celebrita s vlastními pořady, nositel Ŕádu britského impéria (OBE) za služby kulinárnímu umění, milovník vína a japonské whisky, fotbalový fanda Manchestru United, pokorný a milující syn hrdý na svou matku a své kořeny…to všechno je Ken Hom, zakladatel značky pyšnící se jeho jménem. Ken Hom – spojení švýcarské preciznosti a kvality s kouzlem asijské kuchyně První pánev s názvem Ken Hom Hot Wok byla uvedena na trh v roce 1986, jednalo se o první wok na světě, který měl seříznuté dno tak, aby seděl nejen na otevřeném ohni, ale třeba i na elektrických plotýnkách. Prvenství měly Ken Hom Wok pánve také v tom, že se začaly prodávat i v běžných obchodech na hlavních třídách, nejen ve speciálkách. O 12 let později mělo například již 10 % domácností ve Velké Británii některý z produktů, nesoucí jméno Ken Hom. Do dnešních dnů se prodalo do 59 zemí světa více jak 8 milionů kusů výrobků, nesoucích jméno Ken Hom.Kenova spolupráce na výrobě pánví s DKB Household, dceřinou společností švýcarského holdingu Diethelm Keller Group, nepřetržitě trvá přes 30 let,od roku uvedení první pánve na trh. Tato celosvětově působící holdingová společnost je spravovaná již čtvrtou generací zakládající rodiny a je lídrem na světovém trhu domácích potřeb.Ken Hom wok pánve, nesoucích jeho jméno, samozřejmě používá a každý „svůj“ nový výrobek také osobně velmi pečlivě testuje, než je vypuštěn na trh. Ví totiž moc dobře, jak je důležité při stir-fry vaření pracovat s kvalitním nádobím a příslušenstvím, protože i to ovlivní chuť připravovaného jídla. I proto pánve ani další doplňky nesoucí jeho jméno Ken Hom své uživatele nikdy nezklamou. Správný kuchař nemůže vařit čínská jídla bez dobré wok pánve, říká ve svých pořadech Ken Hom, světově uznávaný odborník na autentickou čínskou a asijskou kuchyni. Ken Hom wok nepřilnavé pánve řady Excellence jsou skutečně tím nejlepším, co si můžete pořídit.