10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 35284762

Kela Pánev železná FERRUM 28 cm KL-11617

Kela Pánev železná FERRUM 28 cm KL-11617

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
  • materiál: železo
  • průměr: 28 cm
  • výška: 5 cm
  • rukojeť z nerezové oceli
  • série: Ferrum
  • značka: KELA
Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit.
Celý popis
Sleva 7 % 1 240 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
1 148 Kč
Sleva 7 % 1 240 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
1 148 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
Jiní prodejci
S novou kartou za

7.1.2025 na výdejním místě
7.1.2025 - 10.1.2025 na vaší adrese

Popis

  • materiál: železo

  • průměr: 28 cm

  • výška: 5 cm

  • rukojeť z nerezové oceli

  • série: Ferrum

  • značka: KELA


Strojově kovaná smažící pánev. Velmi silné a těžké provedení. Před prvním použitím je nutné pánev vypálit. Ideální na přípravu steaků, prudké restování masa či zeleniny a grilování, vynikají extrémní tepelnou vodivostí. Ocel použitá na výrobu pánví Ferrum je 100% přírodní materiál. Pánve nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, jsou ekologické a recyklovatelné.


Železné pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku.


Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší.


Před prvním použitím je nutné pánev vypálit dle následujících pokynů, aby nedošlo k jejímu znehodnocení:

  1. pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou

  2. po umytí pánev vysušte

  3. suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte

  4. až nyní přidejte olej

  5. až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami a hodně soli

  6. brambory dobře opečte a pak vyhoďte – zajistěte dostatečný odtah par pomocí digestoře

  7. po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezivěla