Gerlach Pánev S Keramickým Povlakem Natur 20 Cm
Popis
Pánev Gerlach s keramickým povlakem Natur 20 cm
Gerlach
Pánev NATUR – nejvyšší kvalita a moderní design
Pánve Natur s keramickým povrchem byly vytvořeny z lásky k přírodě a spojují nejvyšší kvalitu s komfortem používání. Moderní design s prvky z bukového dřeva je jedinečnou a výraznou kombinací, která zatraktivní interiéry kuchyní. Řada Natur je určena lidem, kteří chtějí vést zdravý životní styl, založený na nízkokalorické dietě složené z jemně smažených ryb, dušené barevné zeleniny a aromatických bylinek.
Detailní popis:
Hliníková pánev Natur má speciální keramický povrch ILAG Ceralon® Non Stick , který zabraňuje přilepení, takže vaření je jednodušší, zábavné a rychlé. Nádoba je odolná vůči velmi vysokým teplotám, oděru, poškrábání a deformaci. Je vyrobena z osvědčených materiálů, které jsou zdravotně nezávadné.
Třívrstvé ocelové dno má feromagnetický disk , zaručující dlouhodobou funkčnost a rovnoměrné rozložení tepla. Má pozitivní vliv na energeticky úspornější smažení.
Pánve s keramickým povrchem Natur lze použít na plynových, elektrických, keramických a indukčních sporákech.
Rukojeť z bukového dřeva je ergonomická, funkční a bezpečně padne do mokrých rukou.
Snadné čištění je další výhodou pánve Natur.
Další funkce:
- Druhy vaření: plynové, elektrické, indukční, sklokeramické.
- Pánev není vhodná do myčky nádobí.
- Záruka: 2 roky
Proč byste si měli koupit tyto pánve?
- Výrobce poskytuje záruku 24 měsíců
- Nepřilnavý povrch použitý v této pánvi umožňuje vařit s malým množstvím tuku a je 100% bezpečný pro vaše zdraví
- Můžete jej použít na všech typech sporáků (včetně indukčních)
- Dno pánve se rychle zahřeje, což šetří energii a čas
- Odolné zpracování zaručuje dlouhou životnost výrobku
- Je navržen pro každodenní použití.
Technologie ILAG
ILAG Non-Stick Ceramic , dříve známý jako CERALON® , jsou švýcarské keramické povlaky. Dvouvrstvý systém se vyznačuje mimořádnou tvrdostí a odolností vůči vysokým teplotám. Jídlo se k pánvi nelepí a samotná pánev se velmi snadno čistí.
Potahy jsou vyrobeny z přírodních minerálů, proto jsou zdravotně nezávadné a při intenzivním smažení neprodukují žádné škodlivé látky. Spotřeba energie ve výrobním procesu je díky nižším vytvrzovacím teplotám nižší než u běžných nátěrů.
Charakteristický
Počet vrstev 2 Tloušťka povlaku µm 35–50 Teplota vytvrzování ° C 200 Pracovní teplota ° C 250 Odolnost proti oděru (BS) ???? Síla (LGA) ???? Odolnost proti korozi
????
Keramické nádobí – použití a péče
Důležité bezpečnostní tipy
- Vždy mějte pánev pod dohledem a ujistěte se, že není používána v přítomnosti dětí.
- Nenechávejte pánev na horkém sporáku déle, než je nutné.
- Abyste předešli zranění, buďte opatrní při držení horké pánve za rukojeť.
- Ujistěte se, že rukojeti nejsou nikdy umístěny nad horkými varnými deskami.
- Povlak Ceralon® neobsahuje PTFE, PFOA a fluor.
Poznámky k použití
- Před prvním použitím pánve odstraňte všechny obaly a štítky a poté pánev umyjte horkou vodou.
- Vařte vodu 2–3krát na pánvi, abyste odstranili zbytky z výroby a nečistoty.
- Před prvním použitím vetřete do pánve trochu oleje. Tento postup by se měl čas od času opakovat.
- Snažte se ušetřit energii tím, že se ujistěte, že pánev je stejně velká nebo větší, ale nikdy menší než varná plocha. Při použití plynového sporáku nastavte plamen tak, aby se nedotýkal okrajů pánve.
- K ohřívání jídla na pánvi nepoužívejte olej ani tuk.
- Přestože je nepřilnavý keramický povlak odolný vůči vysokým teplotám, a to až do 400 °C, přehřívání pánve se nedoporučuje.
- Keramické povlaky se velmi rychle zahřívají, a proto se nikdy nesmí nechávat na kamnech bez dozoru.
- Pánev nikdy nepřehřívejte. Nepoužívejte nádobí při teplotách vyšších než 250 °C. Tomu lze předejít použitím oleje jako indikátoru tepla, protože olej začne kouřit při teplotách nad 250 °C.
- Za každou cenu se vyvarujte přehřátí pánve. Potraviny se mohou na keramickém povlaku připálit a mohou se na něm objevit černé usazeniny.
- Při smažení se nedoporučují vysoké teploty a velké množství oleje.
- Nedovolte, aby se olej v pánvi připálil.
- Nikdy neotvírejte jídlo v nádobě ostrými a tvrdými předměty.
- Používejte pouze nylonové nebo dřevěné kuchyňské doplňky.
- Vždy používejte čistou pánev. Před uložením se ujistěte, že jsou odstraněny všechny zbytky jídla.
Čištění a péče
- Před čištěním pánev vždy ochlaďte. Velké teplotní výkyvy mohou způsobit trvalou deformaci nádoby.
- K čištění použijte horkou vodu, měkkou stranu houby nebo měkký nylonový kartáč. Nepoužívejte ocelovou vlnu nebo hrubé hadry!
- K odstranění zbytků jídla a mastnoty nepoužívejte agresivní nebo abrazivní čisticí prostředky (např. čistící mléko).
- V případě, že se na potahu objeví tmavé usazeniny způsobené vysokými teplotami na pánvi, neodstraňujte je hrubým hadříkem nebo předměty s ostrými hranami. Nalijte na pánev horkou vodu, chvíli ji namočte a poté opatrně a jemně odstraňte případné usazeniny měkkým nylonovým kartáčem nebo měkkým hadříkem.
- Při dlouhodobém používání pánve mohou zbytky jídla, které nebyly předtím odstraněny, vést k různě závažným změnám barvy. To může nepříznivě ovlivnit povrch povlaku. Proto je třeba povrch pánve pečlivě a důkladně vyčistit.
- Mírné zabarvení a skvrny jsou normální. Jsou více viditelné na světlých nátěrech než na tmavých nebo černých površích.
- Agresivní mycí prostředky používané při mytí v myčkách mohou snížit vlastnosti nádobí. Keramické pánve se doporučuje mýt ručně.
Kupte si pánev Gerlach s keramickým povlakem Natur ještě dnes.
- Kód výrobce: 5901035504622