10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 36168437

Excellent Houseware Kantonská čínská ocelová pánev Wok 35 cm

Excellent Houseware Kantonská čínská ocelová pánev Wok 35 cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hluboká pánev wok na asijské pokrmy z uhlíkové oceli s nepřilnavým povrchem. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
623 Kč
Zboží od: Greatstore
623 Kč
S novou kartou za

Popis

Hluboká pánev wok na asijské pokrmy z uhlíkové oceli s nepřilnavým povrchem. Dlouhá a menší rukojeť ze dřeva. DEEP – hluboká pánev wok vhodná zejména pro pokrmy inspirované asijskou kuchyní. Pánev má průměr 35 cm a výšku 9 cm, výška s rukojeťmi je 14 cm, celková délka je 54 cm. SOLIDNÍ – Vyrobena z uhlíkové oceli, která je výborným vodičem tepla a okamžitě dosahuje vysokých teplot. KOMFORTNÍ – Opatřena masivní dřevěnou rukojetí s možností zavěšení. Přídavná rukojeť usnadní přenášení. Rukojeti se nezahřívají. nepřilnavý – Pánev je potažena ekologickým nepřilnavým povrchem, který je zároveň antikorozní ochranou pánve. Neobsahuje škodlivý PFOA. FUNKČNOST – Lze ji používat na plynových, elektrických, sklokeramických a halogenových sporácích. Pánev wok nefunguje na indukčních vařičích. Hluboká pánev wok je ideální pro přípravu asijských pokrmů. Díky ní připravíme chutné a zdravé pokrmy, jejichž ingredience si zachovají svou autentickou chuť a výživovou hodnotu. Vařič zajišťuje rychlé a rovnoměrné vaření, které šetří energii. Je opatřena nepřilnavým povrchem. Pánev wok lze použít k vaření, dušení a smažení. Při správném používání vydrží wok mnoho let. Vyrobeno v souladu s evropskými normami. UPOZORNĚNÍ: Před prvním použitím umyjte pánev wok teplou mýdlovou vodou a měkkou houbou. Wok je vyroben z uhlíkové oceli, která je nejlepším vodičem tepla, okamžitě dosahuje vysokých teplot, proto se vyvarujte jeho přehřátí. Před každým použitím se ujistěte, že jste přidali dostatek tekutiny na pokrytí dna pánve wok. Pokud wok nepoužíváte k vaření, před každým použitím potřete vnitřní povrch trochou oleje. Když je wok prázdný, nepřehřívejte jej a sejměte jej z plotny dříve, než se jeho obsah odpaří. Pro dosažení nejlepších výsledků vaření stačí nízká až střední teplota. Wok nepoužívejte při teplotě vyšší než 260 ºC, zatímco při vaření na indukčních nebo sklokeramických vařičích by teplota neměla překročit 180 ºC.