CS Solingen Pánev WOK s mramorovým povrchem Marburg 28 cm CS-065904
- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem- nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon- povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku- žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop- …
Popis
- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem
- nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon
- povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku
- žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop
- rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná
- bezproblémová údržba
- vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce
- průměr 28 cm
Mezi nepostradatelné vybavení kuchyně patří nejen skleničky, hrnce a příbory, ale rozhodně také pánve. Přípravu oblíbených pokrmu vám usnadní a práce s nimi vám půjde od ruky! Bez kvalitní pánve by váš talent nebyl v kuchyni plně využit! Pořiďte si pánev na smažení, pečení nebo grilování masa, zeleniny a dalších surovin. Příprava jídla bude rychlejší a vy budete mít na talíři zdravé pokrmy.
Druhy kuchyňských pánví
V naší nabídce pánví naleznete různé druhy pánviček pro široké možnosti využití. S grilovací pánví si doma připravíte maso a zeleninu jako z grilu. Hluboké pánve využijete k vaření těstovin a polévek. Palačinkové pánvičky jsou ideální pro přípravu tenkých palačinek, lívanečníkové pánve pro přípravu lívanců a servírovací pánve budou zdobit slavnostní tabuli a udržovat jídlo v teple. Univerzální wok je skvělý k přípravě asijských pokrmů. Ve woku usmažíte rychle maso a zeleninu při vysokých teplotách a jídlo bude mít vynikající chuť a aroma.
Ve vaší kuchyni se bude jistě vyjímat pánvička v barvě černá!
Pánev má kvalitní povrchovou úpravu, díky které se vám s ní bude dobře pracovat a snadno z ní odstraníte nečistoty. Pánev můžete také bez obav dát mýt do myčky.
Přemýšlíte nad tím, s jakým pomocníkem v kuchyni můžete připravovat dokonalá asijská jídla? Máme pro vás řešení – wok pánev!
S univerzální wok pánví připravíte celou řadu jídel, od tradičních asijských pokrům až po moderní směsi zeleniny a masa. Pánev se může využít také k vaření rýže nebo k přípravě omáček.
Při používání pánve wok doporučujeme držet se několika základních pravidel. Předehřejte pánev na střední teplotu, přidejte olej a nechte ho zahřát. Poté přidejte nakrájené maso, zeleninu a koření a smažete dokud se připravované jídlo rozvoní. Hluboký tvar pánve vám při vaření umožní smažit a míchat jídlo s lehkostí tak, aby se všechny přísady dokonale promíchaly.
Materiál, ze kterého je pánev wok vyrobena, zaručí vynikající tepelnou vodivost. Je velmi odolná a vybavena praktickou rukojetí, díky které se pánev snadno drží a skvěle se s ní manipuluje.