10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 40333833

Berlingerhaus Berlinger Haus mini granitová pánev 16cm 12190

Berlingerhaus Berlinger Haus mini granitová pánev 16cm 12190

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hrnce a doplňky ze série Aquamarine od BERLINGER HAUS jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kovaného hliníku pokrytého trojitým granitovým povlakem (mramor) s velmi vysokým koeficientem tvrdosti. Vnější vrstva v metalické námořnické modři. Celý popis
687 Kč
Zboží od: Takemore_net
687 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

13.11.2024 - 15.11.2024 na vaší adrese

Popis

Hrnce a doplňky ze série Aquamarine od BERLINGER HAUS jsou vyrobeny z vysoce kvalitního kovaného hliníku pokrytého trojitým granitovým povlakem (mramor) s velmi vysokým koeficientem tvrdosti. Vnější vrstva v metalické námořnické modři. Toto atraktivní a módní nádobí je standardně vybaveno rukojeťmi SOFT TOUCH (silikonová rukojeť). Vhodné pro všechny typy sporáků: plynové, elektrické, sklokeramické, halogenové, indukční. Systém TURBO INDUCTION (velmi rychle se zahřívají) umožňuje ušetřit až 35 % energie.

Rozměry :< /span>

Pánev Ø16 × 4 cm

< span>Vlastnosti:

  • Trojitá antiadhezivní žula< /li>
  • < span>Materiál: vysoce kvalitní tlakově litý hliník
  • Soft-Touch Rukojeť: silikonová rukojeť
  • TURBO INDUKČNÍ systém (zahřívá se velmi rychle) 35% úspora energie
  • Lze mýt v myčce
  • Pro všechny typy sporáků: plynové, elektrické, sklokeramické, halogenové, (kromě indukčních)
  • Barva: námořnická modrá< span>
     

Žulový povlak< /span> je to teflonový povlak obohacený o granitový prášek, který mu dodává větší tvrdost. Je tvrdší než teflon, ale zachovává si své přednosti: nehoří a dobře rozvádí teplo. Spojuje výhody litinového a teflonového nádobí. Má všechny výhody teflonu, ale je odolnější vůči poškození, dokonce lepší než keramické povlaky.
 

< /p >

Žulový povrch dělá nádobí výjimečně odolným proti poškrábání a trvanlivým. Tento typ hrnců a pánví také umožňuje smažit s použitím minimálního množství tuku, protože nádoba se zahřívá podobně jako kámen a vydává teplo po celém svém povrchu.