Gastrozone Teploměr na pečení masa -10°C až +100°C
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Teploměr na pečení masa –10°C až +100°C, vpichovací, kov, pro měření vnitřní teploty masa,po dopečení teploměr otřete vlhkým hadříkem, není vhodný do myčky nádobí, délka sondy 14 cm
Celý popis
212 Kč
Zboží od:
GASTROZONE
212 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
2.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
2.12.2024 -
3.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Teploměr na pečení masa –10°C až +100°C, vpichovací, kov, pro měření vnitřní teploty masa,po dopečení teploměr otřete vlhkým hadříkem, není vhodný do myčky nádobí, postup :Vložte teploměr do středu nejtlustší části pečeně nebo drůbeže. Teploměr se nesmí dotýkat kosti nebo chrupavky. Nyní nastavte vhodnou teplotu trouby. Pečeně začíná, když ukazatel na teploměru dosáhne požadovaného obrázku a teploty pečení na měřítku teploměru.
Technické parametry:
Průměr (mm) | 45 |