Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Materiál
Průměr
Objem
Vnitřní materiál
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Přestože název francouzského litinového hrnce napovídá, že se hodí především k přípravě vepřových pokrmů, skvěle se hodí i ke všem ostatním druhům masa. Hrnec se svým okouzlujícím designem ve tvaru prasátka vypadá krásně na každém stole doma i v profesionální restauraci.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – můžete v něm vařit, smažit a dokonce péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Ideální nádoba na dušení jídla. Díky speciálnímu víku jsou potraviny dokonale zvlhčené. Litinový hrnec Staub má i další využití – lze v něm vařit, smažit a dokonce i péct při vysokých teplotách.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Litinový hrnec ve tvaru rajčat podepsaný Staubem je volbou pro každého – bez ohledu na to, zda své dobrodružství s vařením teprve začínáte, nebo jste profesionál. Využití ve své kuchyni určitě najdete.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Pokud jde o litinové nádobí, základem dobře vybavené kuchyně jsou dva základní prvky: litinová pánev a kotlík na cocotte. Společně uspokojí téměř všechny kulinářské potřeby.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Tajine je tradiční marocká kuchyně. Recepty z tohoto regionu obvykle obsahují velké množství zeleniny a masa. Tajine pokrmy vyžadují pomalé dušení. Nádoba Tajine Staub má speciální víko přizpůsobené tomuto druhu tepelné úpravy.
můžete mít 15.1. - 17.1.
Hrnec + poklice pr. 16 cm 2,4 l HOUBY.
můžete mít 16.1. - 18.1.