Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Materiál
Objem
Průměr
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nerezový hrnec od značky GOOD AND COOK se skleněnou poklicí využijete při přípravě různých pokrmů. Vnitřní i vnější povrch z lesklého nerezu se dobře čistí. Jistě oceníte odměrku na vnitřní straně, možnost používat na všech varných deskách včetně indukce a nerezový knob i držadla.
můžete mít ZÍTRA
Ideální pro přípravu jednotlivých porcí a servírování.|Smaltovaný povrch Okraje z nerezové oceli Nízké víko
můžete mít 22.7. - 23.7.
Ideální pro přípravu jednotlivých porcí a servírování.|Smaltovaný povrch Okraje z nerezové oceli Nízké víko
můžete mít 22.7. - 23.7.
Vše z nerezové oceli Dvojité stěny s nádržkou na vodu mezi nimi tvoří tzv. nepřímý ohřev, který zabraňuje připalování ohřívané čokolády a dalších tekutin. Rukojeť bez vyhřívání Pohodlná nálevka na doplňování vody
můžete mít 22.7. - 23.7.
Ideální pro přípravu jednotlivých porcí a servírování.|Povrchová úprava černým smaltem Ráfek z nerezové oceli
můžete mít 22.7. - 23.7.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 22.7. - 23.7.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 22.7. - 23.7.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 22.7. - 23.7.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 22.7. - 23.7.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 22.7. - 23.7.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné
můžete mít 22.7. - 23.7.
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 22.7. - 23.7.