Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 150 Ml
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 150 Ml Orion Mlékovar s rukojetí vyrobený z nerezové oceli. Má praktickou hubičku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se ke každému nádobí.
UŽITEČNÉ – Mlékovka je užitečná pro servírování nebo ohřívání mléka nebo smeta Celý popis
UŽITEČNÉ – Mlékovka je užitečná pro servírování nebo ohřívání mléka nebo smeta Celý popis
Sleva 23 %
547 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
421 Kč
Zboží od:
MBGroup
Sleva 23 %
547 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
421 Kč
3.12.2024 -
4.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 150 Ml
Orion
Mlékovar s rukojetí vyrobený z nerezové oceli. Má praktickou hubičku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se ke každému nádobí.
- UŽITEČNÉ – Mlékovka je užitečná pro servírování nebo ohřívání mléka nebo smetany do kávy. Mlékovka má rozměry 9 × 6 × 6 cm a objem 150 ml.
- PEVNÝ – Vyrobeno z nejkvalitnější nerezové oceli ve stříbrné barvě. Mlékovka je pevná a odolná.
- POHODLNÉ POUŽÍVÁNÍ – Má praktickou hubici a pohodlnou rukojeť, která usnadní přenášení a nalévání.
- PRAKTICKÝ – Mlékovka je vhodná pro šlehání mléka, což vám umožní vytvořit mléčnou pěnu pro kávy s mlékem, jako je cappuccino nebo latte.
- DEKORATIVNÍ – Mlékovka bude krásnou dekorací stolu i kuchyně. Hodí se ke každému nádobí.
Konvička na mléko celá vyrobená z nerezové oceli. Umožní vám odměřit správné množství mléka nebo smetany pro vaši oblíbenou kávu. Mimořádně užitečné pro servírování, ale také napěnění mléka. Krásně vypadá na stole. Perfektně se hodí k jinému nádobí. Originální výrobek české značky Orion. Vyrobeno podle evropských norem.
Jak napěnit ideálně mléko?
- Studené mléko nalijte do džbánu. Je třeba si uvědomit, že to není příliš mnoho – napěněné mléko zvětší svůj objem dvakrát, takže musí mít pro sebe trochu místa.
- Džbán s mlékem lehce nakloníme a vložíme do něj trysku – měla by být těsně pod povrchem mléka.
- Zapneme přístroj a krouživými pohyby napěníme mléko. Tryska by měla být stále těsně pod povrchem.
- Jakmile se mléko napění a jeho objem se zvětší, posuneme trysku o něco hlouběji, čímž ohřejeme spodní vrstvu mléka.
- Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se rozpustí laktóza obsažená v mléce, která mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí pokácení bílkovin a napěnění se vám nepodaří. Baristé někdy používají speciální teploměry, které se vkládají do džbánů. Pravděpodobně takový nemáte, takže prostě přestaňte ohřívat, když je džbán nepříjemně horký.
- Nakonec zaklepejte na konvici, aby mléčné bubliny trochu opadly. Připraveno! Mléko můžete přilít do espressa a udělat cappuccino, latté nebo jinou kávu.