10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 48523757

Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 150 Ml

Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 150 Ml

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 150 Ml Orion Mlékovar s rukojetí vyrobený z nerezové oceli. Má praktickou hubičku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se ke každému nádobí.
UŽITEČNÉ – Mlékovka je užitečná pro servírování nebo ohřívání mléka nebo smeta
Celý popis
Sleva 23 % 547 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
421 Kč
Zboží od: MBGroup
Sleva 23 % 547 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
421 Kč
S novou kartou za

3.12.2024 - 4.12.2024 na vaší adrese

Popis

MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 150 Ml

Orion

Mlékovar s rukojetí vyrobený z nerezové oceli. Má praktickou hubičku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se ke každému nádobí.

  • UŽITEČNÉ – Mlékovka je užitečná pro servírování nebo ohřívání mléka nebo smetany do kávy. Mlékovka má rozměry 9 × 6 × 6 cm a objem 150 ml.
  • PEVNÝ – Vyrobeno z nejkvalitnější nerezové oceli ve stříbrné barvě. Mlékovka je pevná a odolná.
  • POHODLNÉ POUŽÍVÁNÍ – Má praktickou hubici a pohodlnou rukojeť, která usnadní přenášení a nalévání.
  • PRAKTICKÝ – Mlékovka je vhodná pro šlehání mléka, což vám umožní vytvořit mléčnou pěnu pro kávy s mlékem, jako je cappuccino nebo latte.
  • DEKORATIVNÍ – Mlékovka bude krásnou dekorací stolu i kuchyně. Hodí se ke každému nádobí.

Konvička na mléko celá vyrobená z nerezové oceli. Umožní vám odměřit správné množství mléka nebo smetany pro vaši oblíbenou kávu. Mimořádně užitečné pro servírování, ale také napěnění mléka. Krásně vypadá na stole. Perfektně se hodí k jinému nádobí. Originální výrobek české značky Orion. Vyrobeno podle evropských norem.

Jak napěnit ideálně mléko?

  1. Studené mléko nalijte do džbánu. Je třeba si uvědomit, že to není příliš mnoho – napěněné mléko zvětší svůj objem dvakrát, takže musí mít pro sebe trochu místa.
  2. Džbán s mlékem lehce nakloníme a vložíme do něj trysku – měla by být těsně pod povrchem mléka.
  3. Zapneme přístroj a krouživými pohyby napěníme mléko. Tryska by měla být stále těsně pod povrchem.
  4. Jakmile se mléko napění a jeho objem se zvětší, posuneme trysku o něco hlouběji, čímž ohřejeme spodní vrstvu mléka.
  5. Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se rozpustí laktóza obsažená v mléce, která mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí pokácení bílkovin a napěnění se vám nepodaří. Baristé někdy používají speciální teploměry, které se vkládají do džbánů. Pravděpodobně takový nemáte, takže prostě přestaňte ohřívat, když je džbán nepříjemně horký.
  6. Nakonec zaklepejte na konvici, aby mléčné bubliny trochu opadly. Připraveno! Mléko můžete přilít do espressa a udělat cappuccino, latté nebo jinou kávu.