Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 580Ml
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 580ml Orion
Ocelová konvice, která nám může sloužit jako mlékovka pro servírování teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v tlakových kávovarech vybavených parní tryskou. Jak víte, mléko se nejlépe napění v kovové konvici se správnou výlevkou, aby
Celý popis
Sleva 23 %
829 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
638 Kč
Zboží od:
MBGroup
Sleva 23 %
829 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
638 Kč
Poslední 2 kusy
3.12.2024 -
4.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 580ml
Orion
Ocelová konvice, která nám může sloužit jako mlékovka pro servírování teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v tlakových kávovarech vybavených parní tryskou. Jak víte, mléko se nejlépe napění v kovové konvici se správnou výlevkou, aby se dosáhlo dobré konzistence mléka a aby se mohlo pěkně a úhledně nalít do kávy. Džbán má výlevku určenou pro latte art, ideální pro napěnění mléka a přípravu cappuccina.
Materiál: nerezová ocel
Rozměry: průměr 9 cm, výška 11 cm
Objem: 580 ml
Podrobnosti:
– Mlékovka pro servírování a napěnění mléka
– Má rukojeť a výlevku pro snadnější nalévání.
– Uvnitř praktická odměrka každých 50 ml.
-Originální výrobek české značky Orion.
Jak napěnit ideálně mléko?
- Studené mléko nalijte do džbánu. Je třeba si uvědomit, že to není příliš mnoho – napěněné mléko zvětší svůj objem dvakrát, takže musí mít pro sebe trochu místa.
- Džbán s mlékem lehce nakloníme a vložíme do něj trysku – měla by být těsně pod povrchem mléka.
- Zapneme přístroj a krouživými pohyby napěníme mléko. Tryska by měla být stále těsně pod povrchem.
- Jakmile se mléko napění a jeho objem se zvětší, posuneme trysku o něco hlouběji, čímž ohřejeme spodní vrstvu mléka.
- Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se rozpustí laktóza obsažená v mléce, která mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí pokácení bílkovin a napěnění se vám nepodaří. Baristé někdy používají speciální teploměry, které se vkládají do džbánů. Pravděpodobně takový nemáte, takže prostě přestaňte ohřívat, když je džbán nepříjemně horký.
- Nakonec zaklepejte na konvici, aby mléčné bubliny trochu opadly. Připraveno! Mléko můžete přilít do espressa a udělat cappuccino, latté nebo jinou kávu.