10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 48511721

Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 580Ml

Orion Mlékovka Ocelová Konvice Na Napěnění Mléka 580Ml

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 580ml Orion Ocelová konvice, která nám může sloužit jako mlékovka pro servírování teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v tlakových kávovarech vybavených parní tryskou. Jak víte, mléko se nejlépe napění v kovové konvici se správnou výlevkou, aby Celý popis
Sleva 23 % 829 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
638 Kč
Zboží od: MBGroup
Sleva 23 % 829 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
638 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

3.12.2024 - 4.12.2024 na vaší adrese

Popis

MLÉKOVKA OCELOVÁ KONVICE NA NAPĚNĚNÍ MLÉKA 580ml

Orion

Ocelová konvice, která nám může sloužit jako mlékovka pro servírování teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v tlakových kávovarech vybavených parní tryskou. Jak víte, mléko se nejlépe napění v kovové konvici se správnou výlevkou, aby se dosáhlo dobré konzistence mléka a aby se mohlo pěkně a úhledně nalít do kávy. Džbán má výlevku určenou pro latte art, ideální pro napěnění mléka a přípravu cappuccina.

Materiál: nerezová ocel

Rozměry: průměr 9 cm, výška 11 cm

Objem: 580 ml

Podrobnosti:

– Mlékovka pro servírování a napěnění mléka

– Má rukojeť a výlevku pro snadnější nalévání.

– Uvnitř praktická odměrka každých 50 ml.

-Originální výrobek české značky Orion.

Jak napěnit ideálně mléko?

  1. Studené mléko nalijte do džbánu. Je třeba si uvědomit, že to není příliš mnoho – napěněné mléko zvětší svůj objem dvakrát, takže musí mít pro sebe trochu místa.
  2. Džbán s mlékem lehce nakloníme a vložíme do něj trysku – měla by být těsně pod povrchem mléka.
  3. Zapneme přístroj a krouživými pohyby napěníme mléko. Tryska by měla být stále těsně pod povrchem.
  4. Jakmile se mléko napění a jeho objem se zvětší, posuneme trysku o něco hlouběji, čímž ohřejeme spodní vrstvu mléka.
  5. Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se rozpustí laktóza obsažená v mléce, která mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí pokácení bílkovin a napěnění se vám nepodaří. Baristé někdy používají speciální teploměry, které se vkládají do džbánů. Pravděpodobně takový nemáte, takže prostě přestaňte ohřívat, když je džbán nepříjemně horký.
  6. Nakonec zaklepejte na konvici, aby mléčné bubliny trochu opadly. Připraveno! Mléko můžete přilít do espressa a udělat cappuccino, latté nebo jinou kávu.