Objevte váš nový
obchod MALL na Allegro.
Objevte váš nový
obchod MALL na Allegro.

Křišťálové sklenice na víno

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Secret de Gourme Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm Secret de Gourme Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm
Secret de Gourme Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm

Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm - praktická dekorace na stůl od francouzské značky Secret de Gourmet. Talíř má kulatý tvar zdobený vzorem imitujícím křišťál. S produktem vytvoříte opravdu velké kompozice z ovoce nebo sladkostí. Rozměry výrobku: 9 cm na výšku a 29 cm v průměru.

můžete mít 3.2.

Secret de Gourme Sada na whisky v dřevěné krabičce, 4 kusy Secret de Gourme Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm
Secret de Gourme Sada na whisky v dřevěné krabičce, 4 kusy

Elegantní sada na whisky v dřevěné krabičce pro výjimečné příležitosti

Originální design: Sada dvou sklenic a lahve na whisky s motivem imitujícím křišťál. Klasický, světlo odrážející design. Ideální jako dárek. Trvanlivé sklo: Vysoce kvalitní sklo, které vám bude sloužit po mnoho let.

můžete mít 3.2.

Secret de Gourme Sklenice na whisky CHARLES, 4 kusy, 240 ml Secret de Gourme Etažér na koláče RENESANS, skleněný, Ø 29 cm
Secret de Gourme Sklenice na whisky CHARLES, 4 kusy, 240 ml

Moderní sada sklenic na whisky od francouzské značky Secret de Gourmet – vyberte si kvalitu

Klasický design: Sada čtyř pečlivě zpracovaných sklenic. Každá má vzor imitující křišťál. Ušlechtilé, elegantní, krásně odrážejí světelné odlesky. Hodné nejlepší whisky!

můžete mít 3.2.

Secret de Gourme Sklenice, 4 kusy, 345 ml Secret de Gourme Sklenice, 4 kusy, 345 ml
Secret de Gourme Sklenice, 4 kusy, 345 ml

Moderní sklenice na nápoje v sadě ozdobí každou výjimečnou příležitost

Originální design: Sada čtyř pevných sklenic se zajímavým vzorem napodobujícím křišťál. Elegantní, ušlechtilé a lesklé. Skvěle odrážejí světelné odlesky. Odolné sklo: Vysoce kvalitní sklo, které vydrží mnoho let.

můžete mít 3.2.