10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 39745939

Orion Orion konvička na mléko, ocelová konvička na napěnění mléka, 150 ml, 48742

Orion Orion konvička na mléko, ocelová konvička na napěnění mléka, 150 ml, 48742

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Konvička na mléko s rukojetí z nerezové oceli. Má praktickou výlevku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se k jakémukoli nádobí. UŽITEČNÉ – Konvička na mléko se hodí k podávání nebo ohřívání mléko nebo smetana do kávy. Celý popis
389 Kč
Zboží od: Takemore_net
389 Kč
Doprava zdarma
Poslední 3 kusy
Jiní prodejci
S novou kartou za

1.1.2025 - 3.1.2025 na vaší adrese

Popis

Konvička na mléko s rukojetí z nerezové oceli. Má praktickou výlevku, která vám umožní odměřit správné množství smetany nebo mléka. Hodí se k jakémukoli nádobí.
  • UŽITEČNÉ – Konvička na mléko se hodí k podávání nebo ohřívání mléko nebo smetana do kávy. Konvička na mléko má rozměry 9 × 6 × 6 cm a objem 150 ml.
  • SOLID – Vyrobeno z nejkvalitnější stříbrné barvy nerezová ocel. Konvička na mléko je pevná a odolná.
  • POHODLNÉ OBSLUHA – Má praktickou hubici a pohodlnou rukojeť, která usnadňuje přenášení a nalévání.< /span></ li>
  • PRAKTICKÉ - Konvička na mléko je vhodná pro šlehání mléka, což umožňuje vytvořit mléčnou pěnu pro kávy s mlékem, jako je cappuccino nebo latte.< /span>
  • DEKORATIVNÍ – Mléko bude krásnou dekorací stolu i kuchyně. Hodí se k jakémukoli nádobí. 

Konvička na mléko vyrobená výhradně z nerezové oceli. Umožní vám odměřit správné množství mléka nebo smetany pro vaši oblíbenou kávu. Mimořádně užitečné pro podávání, ale také pro napěnění mléka. Na stole vypadá krásně. Perfektně se hodí k ostatnímu nádobí. Originální výrobek české značky Orion. Vyrobeno v souladu s evropskými normami.

Jak dokonale napěnit mléko?

  1. Nalijte studené mléko do džbánu. Nezapomeňte ho použít příliš mnoho – napěněné mléko zdvojnásobí svůj objem, takže musí mít pro sebe nějaký prostor.
  2. Džbán s mlékem mírně nakloňte a vložte ji do trysky I – měla by být těsně pod hladinou mléka.
  3. Zapněte zařízení a krouživými pohyby napěňte mléko se džbánem. Tryska by měla být vždy těsně pod hladinou.
  4. Když se mléko napění a zvětší se jeho objem, posuneme trysku trochu hlouběji, abychom zahřáli spodní vrstva mléka .
  5. Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se laktóza obsažená v mléce rozpustí, což mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí, že se protein srazí a nestihnete ho napěnit. Baristé někdy používají speciální teploměry vložené do džbánů. Pravděpodobně žádný nemáte, takže přestaňte zahřívat, až bude konvička nepříjemně horká.
  6. Nakonec na konvici zaklepejte, aby se bublinky mléka usadily trochu. Připraveno! Do espressa můžete přidat mléko a připravit cappuccino, latte nebo jinou kávu.