Suzanne Carreiro: Pes, který jedl lanýže
Suzanne Carreiro: Pes, který jedl lanýže
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
Celý popis
358 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
358 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
12.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
12.12.2024 -
16.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala. Pomáhala jim sklízet šafrán, lisovat víno, vyrábět prosciutto, vypravila se na divoký chřest, na lov lanýžů, slavila v Umbrii Vánoce i další svátky – a sepsala pro vás všechno, co se naučila, včetně mnoha užitečných italských slovíček a hlavně desítek podrobně popsaných receptů a návodů.
- Datum vydání: 18. 06. 2018
- Počet stran: 400
- ISBN: 9788025724927
- Vazba: BA