10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11925191

kol.: Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

kol.: Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Autor: kol.
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Publikace – Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Celý popis
99 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
99 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

10.7.2024 na výdejním místě
10.7.2024 - 11.7.2024 na vaší adrese

Popis

Publikace – Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu – součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální – obilné stravy – v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
  • Datum vydání: 15. 01. 2016
  • Počet stran: 54
  • ISBN: 9788087250280
  • Vazba: BC