kol.: Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
kol.: Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Publikace – Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace.
Celý popis
99 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
99 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
28.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
28.1.2025 -
29.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Publikace – Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu – součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální – obilné stravy – v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
- Datum vydání: 15. 01. 2016
- Počet stran: 54
- ISBN: 9788087250280
- Vazba: BC