10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 36133496

Eva Hauserová;kol.: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Eva Hauserová;kol.: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Celý popis
207 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
207 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
16.8.2024 - 19.8.2024 na vaší adrese

Popis

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
  • Datum vydání: 08. 09. 2023
  • Počet stran: 82
  • ISBN: 9788090795563
  • Vazba: BC