Eva Hauserová;kol.: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Eva Hauserová;kol.: Uchovávání úrody - Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček.
Celý popis
207 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
207 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
2.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
2.12.2024 -
4.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
- Datum vydání: 08. 09. 2023
- Počet stran: 82
- ISBN: 9788090795563
- Vazba: BC