Kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
Kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii.
Celý popis
195 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
195 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
5.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
5.1.2025 -
7.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
- Datum vydání: 01. 01. 2007
- Počet stran: 91
- ISBN: 978–80–85970–58–6
- Vazba: brožovaná vazba