kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.
Celý popis
160 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
160 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
3.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
3.1.2025 -
6.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.
- počet stran: 91
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 1.1.2007
- šířka: 209mm
- výška: 9mm
- hmotnost: 276g
- ISBN: 978–80–85970–58–6