10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11292489

Kolektiv autorů: Cukrářská výroba III

Kolektiv autorů: Cukrářská výroba III

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Celý popis
346 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
346 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se

13.1.2025 na výdejním místě
13.1.2025 - 14.1.2025 na vaší adrese

Popis

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

  • Datum vydání: 01. 09. 2019
  • Počet stran: 200
  • ISBN: 978–80–7333–139–9
  • Vazba: brožovaná vazba