Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11271888

Jiří Černý: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - 1. díl

Jiří Černý: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - 1. díl

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Celý popis
275 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
275 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

19.9.2024 na výdejním místě
19.9.2024 - 20.9.2024 na vaší adrese

Popis

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
  • Počet stran: 232
  • ISBN: 978–80–86351–10–0
  • Vazba: brožovaná vazba