Jiří Černý: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - 1. díl
Jiří Černý: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - 1. díl
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
Celý popis
275 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
275 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
14.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
14.1.2025 -
15.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
- Počet stran: 232
- ISBN: 978–80–86351–10–0
- Vazba: brožovaná vazba