10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11482889

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla. Celý popis
204 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
204 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

6.11.2024 na výdejním místě
6.11.2024 - 7.11.2024 na vaší adrese

Popis

Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
  • Datum vydání: 01. 06. 2009
  • Počet stran: 144
  • ISBN: 978–80–7373–026–0