Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 5 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Celý popis
204 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
204 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
6.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
6.11.2024 -
7.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
- Datum vydání: 01. 06. 2009
- Počet stran: 144
- ISBN: 978–80–7373–026–0