10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12071014

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 6

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 6

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Celý popis
206 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
206 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

4.12.2024 na výdejním místě
4.12.2024 - 5.12.2024 na vaší adrese

Popis

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
  • Datum vydání: 01. 06. 2012
  • Počet stran: 152
  • ISBN: 978–80–7373–114–4
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá