Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 6
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům.
Celý popis
206 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
206 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
6.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
6.11.2024 -
7.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
- Datum vydání: 01. 06. 2012
- Počet stran: 152
- ISBN: 978–80–7373–114–4
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá