Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Celý popis
193 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
193 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
6.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
6.11.2024 -
7.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
- Datum vydání: 01. 11. 2008
- Počet stran: 96
- ISBN: 978–80–7373–032–1