10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12100685

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Celý popis
193 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
193 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

24.7.2024 na výdejním místě
24.7.2024 - 25.7.2024 na vaší adrese

Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
  • Datum vydání: 01. 11. 2008
  • Počet stran: 96
  • ISBN: 978–80–7373–032–1
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá