Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková: Technologie přípravy pokrmů 2
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy.
Celý popis
195 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
195 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
4.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
4.12.2024 -
5.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
- Datum vydání: 01. 07. 2007
- Počet stran: 86
- ISBN: 80–7168–952–1