10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11332416

Kolektiv autorů: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů 2. stupeň ZŠ - Praktické náměty pro výuku tematického okruhu příprava pokrmů

Kolektiv autorů: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů 2. stupeň ZŠ - Praktické náměty pro výuku tematického okruhu příprava pokrmů

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele. Celý popis
310 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
310 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

4.1.2025 na výdejním místě
4.1.2025 - 6.1.2025 na vaší adrese

Popis

V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
  • Datum vydání: 01. 11. 2012
  • Počet stran: 96
  • ISBN: 978–80–86307–33–6
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá