Kolektiv autorů: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů 2. stupeň ZŠ - Praktické náměty pro výuku tematického okruhu příprava pokrmů
Kolektiv autorů: Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě pokrmů 2. stupeň ZŠ - Praktické náměty pro výuku tematického okruhu příprava pokrmů
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
Celý popis
310 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
310 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
4.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
4.1.2025 -
6.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
V publikaci naleznete zajímavé náměty do tematického okruhu Příprava pokrmů. Součástí jsou nejen konkrétní receptury, ale též informace o významu jednotlivých surovin. Vše je doplněno pracovními listy pro žáky a učitele.
- Datum vydání: 01. 11. 2012
- Počet stran: 96
- ISBN: 978–80–86307–33–6
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá