Andrea Minoglio: Jídlo, odkud a jak se dostává na náš stůl
Andrea Minoglio: Jídlo, odkud a jak se dostává na náš stůl
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Jídlo umí vyprávět spousty pozoruhodných příběhů. V této knížce děti objeví ty nejzajímavější z nich.
Celý popis
296 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
296 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
6.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
6.12.2024 -
9.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Jídlo umí vyprávět spousty pozoruhodných příběhů. V této knížce děti objeví ty nejzajímavější z nich. Zjistí, kde a jak se pěstují či získávají jednotlivé suroviny, jaké postupy se uplatňují při jejich zpracování a jak se z nich vyrábí produkty, které potom jíme nebo pijeme. Názorné výklady doplňují krásné ilustrace.
Kniha představuje čokoládu, čaj, med, rýži, sýr, arašídové máslo, cukrovou vatu a další. Věděli jste například, že pravá vanilka, jejíž chuť znáte ze sladkostí, se vlastně získává z jedné orchideje? Že popcorn, který rádi chroupete třeba v kině, jsou zrnka kukuřice, která doslova explodovala horkem? Nebo že hlavními opylovači ananasovníku v přírodě jsou kolibříci?
- Datum vydání: 16. 06. 2022
- Počet stran: 72
- ISBN: 978–80–7508–743–0
- Vazba: pevná vazba