Objevte váš nový
obchod MALL na Allegro.
Objevte váš nový
obchod MALL na Allegro.

Populárně-naučná literatura

Zboží od: BOOKTOOK

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Zboží od
    BOOKTOOK
    ×
Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/1 pro ZŠ - GM nevázané písmo/nová generace Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/2 pro ZŠ - GM nevázané písmo /nová generace
Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/1 pro ZŠ - GM nevázané písmo/nová generace

Písanka 1 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V první písance si děti zopakují psaní všech velkých písmen a číslic od 0 do 9, které znají z učebnice.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/3 pro ZŠ - GM nevázané písmo/nová generace Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/2 pro ZŠ - GM nevázané písmo /nová generace
Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/3 pro ZŠ - GM nevázané písmo/nová generace

Písanka 3 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V třetí písance se děti naučí psát písmena: ch, f, g, ď, ť, ň, x, q, w.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/2 pro ZŠ - GM nevázané písmo /nová generace Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/2 pro ZŠ - GM nevázané písmo /nová generace
Černá Karla, Havel Jiří, Grycová Martina: Písanka 1/2 pro ZŠ - GM nevázané písmo /nová generace

Písanka 2 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V druhé písance se děti naučí psát písmena: i, l, t, u, a, d, o, e, c, č, s, š, m, n, r, ř, h, k, b, p, j, y, v, z, ž.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černá Míla: Matematika - Průvodce učivem SŠ 2. díl Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 6 pro základní školy - Zoologie a botanika
Černá Míla: Matematika - Průvodce učivem SŠ 2. díl

Cvičebnice je součástí řady … nejen k maturitě, kterou lze používat po celou dobu studia SŠ – při výuce i domácí přípravě studentů a v posledním ročníku k opakování a přípravě na maturitu a k přijímacím zkouškám na VŠ.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 6 pro základní školy - Zoologie a botanika Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 6 pro základní školy - Zoologie a botanika
Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 6 pro základní školy - Zoologie a botanika

Učebnice je první částí nové řady učebnic přírodopisu pro 2. stupeň ZŠ, případně pro nižší ročníky víceletých gymnázií. Učebnice uvádí rozpis klíčových kompetencí a výstupů z práce s ní.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 9 pro ZŠ - Geologie RVP Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 6 pro základní školy - Zoologie a botanika
Černík Vladimír a kolektiv: Přírodopis 9 pro ZŠ - Geologie RVP

Učebnice je čtvrtou, závěrečnou částí ucelené řady učebnic přírodopisu pro 6. – 9. ročník ZŠ.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černín David a kolektiv: Dějepis mezi vědou a vyprávěním Černín David a kolektiv: Dějepis mezi vědou a vyprávěním
Černín David a kolektiv: Dějepis mezi vědou a vyprávěním

Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a jejím propojení s moderními poznatky historických a společenských věd.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černý Jiří: Barový provoz v kostce Černín David a kolektiv: Dějepis mezi vědou a vyprávěním
Černý Jiří: Barový provoz v kostce

Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel Černín David a kolektiv: Dějepis mezi vědou a vyprávěním
Černý Jiří, Krupička Jiří Ing.: Nový moderní hotel

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie. Kniha podává komplexní přehled o hotelovém provozu.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.

můžete mít 14.3. - 17.3.

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.

můžete mít 14.3. - 17.3.