Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Vydavatel
Autor
Jazyk
Typ(vazba)
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Zboží odBOOKTOOK
Písanka 1 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V první písance si děti zopakují psaní všech velkých písmen a číslic od 0 do 9, které znají z učebnice.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Písanka 3 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V třetí písance se děti naučí psát písmena: ch, f, g, ď, ť, ň, x, q, w.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Písanka 2 pro 1. ročník ke genetické metodě je součástí souboru tří písanek. V druhé písance se děti naučí psát písmena: i, l, t, u, a, d, o, e, c, č, s, š, m, n, r, ř, h, k, b, p, j, y, v, z, ž.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Cvičebnice je součástí řady … nejen k maturitě, kterou lze používat po celou dobu studia SŠ – při výuce i domácí přípravě studentů a v posledním ročníku k opakování a přípravě na maturitu a k přijímacím zkouškám na VŠ.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Učebnice je první částí nové řady učebnic přírodopisu pro 2. stupeň ZŠ, případně pro nižší ročníky víceletých gymnázií. Učebnice uvádí rozpis klíčových kompetencí a výstupů z práce s ní.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Učebnice je čtvrtou, závěrečnou částí ucelené řady učebnic přírodopisu pro 6. – 9. ročník ZŠ.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Kniha nabízí svébytný příspěvek do debaty o potenciálu výuky dějepisu a jejím propojení s moderními poznatky historických a společenských věd.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie. Kniha podává komplexní přehled o hotelovém provozu.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.
můžete mít 14.3. - 17.3.
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
můžete mít 14.3. - 17.3.