Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Stupka Petr, Eliášek Jan: Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Celý popis
109 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
109 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
3.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
3.3.2025 -
4.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.)
- počet stran: 76
- produkt: Mapy, atlasy
- datum vydání: 1.9.2016
- šířka: 115mm
- výška: 5mm
- hmotnost: 152g
- ISBN: 978–80–7339–121–8
- jazyk: francouzsky