Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace.
Celý popis
239 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
239 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
3.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
3.1.2025 -
6.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.
- počet stran: 232
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 11.1.2024
- šířka: 153mm
- výška: 12mm
- hmotnost: 342g
- ISBN: 80–86351–10–6