10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6932664

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Černý Jiří: Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Celý popis
239 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
239 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

3.1.2025 na výdejním místě
3.1.2025 - 6.1.2025 na vaší adrese

Popis

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry.

  • počet stran: 232
  • produkt: Knihy – paperback
  • datum vydání: 11.1.2024
  • šířka: 153mm
  • výška: 12mm
  • hmotnost: 342g
  • ISBN: 80–86351–10–6