10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí Mé nejoblíbenější recepty - Všechny mé „Nej" recepty na jednom místě
Květa Korečková: Vaříme s láskou - Jíme s chutí

Lidové i moderní recepty jsou v této kuchařce rozděleny podle ročních období tak, aby odpovídaly tradicím i plodům daného období.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile Mé nejoblíbenější recepty - Všechny mé „Nej" recepty na jednom místě
Viva la vida! - aneb Žhavá jízda z Mexika až do Chile

Po kuchařce věnované italské, francouzské a asijské kuchyni a dvou dílech s recepty kuchyně české je tady nový přírůstek – kniha plná notoricky známých i autentických pokrmů z kuchyní celé Jižní Ameriky.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin

Pokrmy ze špaldy, dvouzrnky, žita, ječmene, ovsa, prosa, pohanky, hrachu, cizrny, naklíčených semínek.......buchty, koláče, moučníky, polévky, saláty, maso v různých úpravách… .......jen namátkou: bleskový štrůdl s pohankovou náplní.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Štefan Packa: Tatry na tanieri Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Štefan Packa: Tatry na tanieri

Najmenšie veľhory sveta sú nielen pokladnicou unikátnych prírodných skvostov, ale aj dejiskom strhujúcich ľudských príbehov.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví Anna Michalová: Česká biokuchařka - Vaříme z biopotravin
Helena Vybíralová: Helenčino pečení Sváteční cukroví

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak!

můžete mít 19.11. - 20.11.

Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen)
Martin Legeza: 12 měsíců v české kuchyni

Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Recepty od babičky 13 Oblíbené pečivo - s fotopostupem Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen)

můžete mít 19.11. - 20.11.

Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen) Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen)
Patrícia Packová: Recepty slávnych a úspešných - (Nielen)

Kniha, v ktorej sa 50 osobností Slovenska vyznáva zo svojho vzťahu ku gastronómii a ponúkajú netradičný pohľad na domácu kuchyňu. Osobnosti sú v knihe zastúpené portrétnou fotografiou, rozhovorom, dokumentárnymi snímkami a receptom obľúbeného jedla, vrátane jeho vizualizácie.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Dagmar Von Cramm: Varíme pre deti - Všetko o zdravej a chutnej detskej strave

Zásady detskej výživy, kalorické tabuľky, grafy správnej telesnej hmotnosti. Viac než 100 receptov pre deti – od batoliat až po predškolský vek. Každý recept s návodom a podrobným opisom. Raňajky, desiate, olovranty, polievky, omáčky, šaláty, koláče.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Luštěniny (Edice Apetit) Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Luštěniny (Edice Apetit)

Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda!

můžete mít 19.11. - 20.11.

Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován
Peter Becker: Vaříme z divokých bylin - Sběr rostlin z okolní přírody, rada na jejich použití v kuchyni a jiné zpracován

Autor Peter Becker je odborníkem na divoké byliny, znamenitý kuchař, který dokáže zpracovat každou planě rostoucí bylinu v lahodný pokrm. Spolu s odbornicí na přírodní kosmetiku Claudií Wilhelmi připravili pro čtenáře knihu plnou chutný receptů z přírody.

můžete mít 19.11. - 20.11.