10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
To nejlepší od českých a slovenských food blogerů To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
To nejlepší od českých a slovenských food blogerů

Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Kuchařka pro singles (Edice Apetit) To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Kuchařka pro singles (Edice Apetit)

Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Sýry To nejlepší od českých a slovenských food blogerů
Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí

Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!

můžete mít 19.11. - 20.11.

Jitka Adamová: RAW pro zdraví a krásu Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Jitka Adamová: RAW pro zdraví a krásu

Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Pavla Momčilová: Krevní skupina A - Česká kuchyně pro Váš typ Kateřina Enders: Buddhovy Misky - Tradiční jídla v novém pojetí
Pavla Momčilová: Krevní skupina A - Česká kuchyně pro Váš typ

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit – a co víc – chutě překvapí i náročné strávníky.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
Bernhard Gahm: Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.

můžete mít 19.11. - 20.11.

David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují

V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších David Frej: Šťávy a míchané nápoje z přírody - posilují imunitu, regenerují, omlazují
Kolektiv autorů: Česká raw food - Tajemství těch nějlepších

Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Vláďa Vytásek;Jiří Kuchař: Moje domácí bylinková klasika Bob Flaws: Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny
Vláďa Vytásek;Jiří Kuchař: Moje domácí bylinková klasika

Na zahrádce pěstuji léčivé rostliny už léta a ty teplomilnější, subtropické, mám ve skleníku, který se mi podařilo realizovat v prosinci roku 2019.

můžete mít 19.11. - 20.11.

Petr Klíma: Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty Bob Flaws: Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny
Petr Klíma: Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku.

můžete mít 20.11. - 22.11.

Bob Flaws: Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny Bob Flaws: Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny
Bob Flaws: Tao zdravého stravování - Dietní moudrost podle tradiční čínské medicíny

Kniha Tao zdravého stravování je vhodná nejen pro gurmány na čínskou kuchyni, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.

můžete mít 19.11. - 20.11.