Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
Typ(vazba)
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Nejprodávanější
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
Jídlo se má jíst, ale taky je skvělé o něm číst. Redakce časopisu Apetit proto vybrala a oslovila ty nejzajímavější české a slovenské food blogery, kteří ji baví.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro více lidí.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další, už 15.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na každou další porci, není jednoduché. Když navíc nechcete jíst pořád dokola to samé a hledáte rozmanitost a pestrost, je to téměř nemožné. Téměř!
můžete mít 19.11. - 20.11.
Kuchařská kniha s obsáhlou teoretickou částí RAW pro zdraví a krásu je odpovědí na stále rostoucí trend syrové, nebo také živé či raw stravy.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit – a co víc – chutě překvapí i náročné strávníky.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
můžete mít 19.11. - 20.11.
V běžné stravě, kterou jíme, se vyskytují živiny, vitaminy a další důležité látky ve zcela nedostatečném množství. Existuje ovšem jednoduchý způsob, jak je tělu dodat relativně snadno.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Na zahrádce pěstuji léčivé rostliny už léta a ty teplomilnější, subtropické, mám ve skleníku, který se mi podařilo realizovat v prosinci roku 2019.
můžete mít 19.11. - 20.11.
Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku.
můžete mít 20.11. - 22.11.
Kniha Tao zdravého stravování je vhodná nejen pro gurmány na čínskou kuchyni, ale zejména napomůže laikům rychle se v čínské kuchyni zorientovat a pochopit skladbu potravin s ohledem na jejich zdraví.
můžete mít 19.11. - 20.11.