Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
Typ(vazba)
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice.
můžete mít 20.11. - 22.11.
Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Džusy a smoothies jsou zdravou volbou pro snídaně nebo jako výživná lehká jídla, která se dají rychle připravit a jsou vynikajícím pomocníkem při dietách. Taktéž jsou prospěšné pro udržování dobrého zdraví.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Máte rádi tradiční svátky, ale chcete jim dodat jiskru a překvapit své blízké, přátele či kolegy něčím novým, dobrým a současně zdravým? První česká vánoční kuchařka živé stravy je jednoduchý a nápaditý manuál s celoročním použitím.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Nic neprovoní domov tak, jako s láskou upečené pečivo Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Slané i sladké pečení, které je hotové raz dva Líbí se vám představa domácího pečiva, ale děsí vás vidina, že jeho přípravou strávíte celý den?
můžete mít 18.11. - 19.11.
Zamilujte si pečení s domácí pekárnou I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní!
můžete mít 18.11. - 19.11.
Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Prožijte pořádně vypečený rok se známou pekařkou! Pečení potěší duši i chuťové buňky v každém čase – tento diář je tím nejlepším důkazem.
můžete mít 18.11. - 19.11.
Knihou čtenáře provedou tři zvířátka: myšák Milda, který se specializuje na nápoje, prasátko Cvalda, to je odborník na jednoduchou kuchyni, a opička Tylda, jež si troufne i na složitější dobroty.
můžete mít 20.11. - 22.11.
Kdo je vlastně z našeho hlediska lenoch? Ten, kdo vaří s minimálními náklady při nákupu i přípravě a kdo se řídí heslem: šikovně nakupovat, optimálně kombinovat, rychle uvařit a v klidu si pochutnat.
můžete mít 18.11. - 19.11.