10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit) Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)

Kuchařka Studené večeře přináší inspiraci na dny, kdy nestíháte nebo nechcete večer vařit. V knize najdete téměř stovku receptů na sendviče a pomazánky, saláty, misky hojnosti, studené polévky, tradiční jídla ze syrového masa a ryb nebo omáčky bez vaření.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Štveráková Eva: Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Štveráková Eva: Peču a vařím s láskou bez lepku a histaminu

Autorka byla vždy nadšená kuchařka. V průběhu života se však u ní i u jejích dětí nečekaně a postupně sešlo několik diagnóz. Celiakie, histaminová intolerance, intolerance vůči laktóze.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Sůl - Babiččiny dobré rady novýma očima Studené večeře - Inspirace na rychlá jídla po celý rok (Edice Apetit)
Sůl - Babiččiny dobré rady novýma očima

Med, česnek, ocet, olej, aloe vera a sůl každý z nás dobře zná. Způsobů jejich využití je však mnohem více, než si sami myslíme.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Sůl - Babiččiny dobré rady novýma očima Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Sůl - Babiččiny dobré rady novýma očima

Med, česnek, ocet, olej, aloe vera a sůl každý z nás dobře zná. Způsobů jejich využití je však mnohem více, než si sami myslíme. Nabízíme vám užitečné rady, jak mohou pomoci v domácnosti, čím jsou prospěšné zdraví, jak je využít jako kosmetické prostředky.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření

Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení.

můžete mít 20.11. - 22.11.

Šulc Petr: Vánoční dobroty Sůl, tuk, ocet, žár - Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření
Šulc Petr: Vánoční dobroty

Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři

Vydejte se s Radkem Pálkou na procházku šumavskými hvozdy, plnými hub a borůvek, okolo zurčících vod, přes malebná údolí a pastviny. Čeká tam na vás houbová polévka, hovězí líčka na pivu, škvarkové brambory, …

můžete mít 20.11. - 22.11.

Super jednoduše Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
Super jednoduše

Pár obyčejných surovin, jednoduchý postup a na stole super jídlo.

můžete mít 20.11. - 22.11.

Super jednoduše bez masa Šumavská kuchařka - Krásy Šumavy na talíři
Super jednoduše bez masa

Super jídla, jednoduché postupy!

můžete mít 20.11. - 22.11.

Super juicing - Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu! Super juicing - Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu!
Super juicing - Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu!

Buďte kreativní a vyzkoušejte juicing, nejnovější trend ve světě diet a detoxikace. V ruce držíte knihu plnou úžasných receptů, které vám pomůžou dostat do těla více ovoce a zeleniny.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Superfood kuchyně Super juicing - Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu!
Superfood kuchyně

Tato kuchařka z edice Zdravá kuchyně je průvodce světem dobrého stravování a vaření se superpotravinami, díky nimž budete vypadat a cítit se naprosto skvěle. Superpotraviny jsou v poslední době velmi oblíbené.

můžete mít 18.11. - 19.11.

Superpotraviny Super juicing - Zdravé recepty k nejnovějšímu trendu - juicingu!
Superpotraviny

Termín superpotravina sa stal jedným z najpopulárnejších v modernej gastronómii. Čo si však pod ním vlastne predstaviť? Čo sa skrýva napríklad pod slovom goji? Ako sa robí puding z chia semienok? A ako s tým všetkým súvisí kučeravý kel?

můžete mít 18.11. - 19.11.