10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kuchařky

Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Ája Drahokoupilová: Moje první opravdová kuchařka Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty
Ája Drahokoupilová: Moje první opravdová kuchařka

Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc.

můžete mít 22.10 - 23.10

Ájurvédská kuchařka Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty
Ájurvédská kuchařka

Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.

můžete mít 25.10 - 30.10

Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty
Albertová Denisa: Bez lepku, prosím! - Sladké i slané recepty

Objevte bohatý svět bezlepkového pečení! Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření.

můžete mít 24.10 - 25.10

Alborghetti Roberto: U stolu s papežem Františkem - Jeho recepty na jídlo i na život Alborghetti Roberto: U stolu s papežem Františkem - Jeho recepty na jídlo i na život
Alborghetti Roberto: U stolu s papežem Františkem - Jeho recepty na jídlo i na život

Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni?

A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla?

můžete mít 24.10 - 25.10

Aleksandra Halarewicz: Atlas byliniek Alborghetti Roberto: U stolu s papežem Františkem - Jeho recepty na jídlo i na život
Aleksandra Halarewicz: Atlas byliniek

Baví vás prichádzať v kuchyni na stále nové chute? Potom je pre vás tento atlas ako stvorený. Nájdete v ňom totiž popis 120 druhov rastlín, ktoré môžete jednoducho pridať do rôznych pokrmov a obohatiť tak vám už známe jedlá.

můžete mít 23.10 - 24.10

Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček I - Kuchyně, ošatka, spíž Alborghetti Roberto: U stolu s papežem Františkem - Jeho recepty na jídlo i na život
Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček I - Kuchyně, ošatka, spíž

Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však ještě dále.

můžete mít 22.10 - 23.10

Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Domácnosti našich babiček II - Zahrada, louka, zvířata, les

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.

můžete mít 22.10 - 23.10

Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1. Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.

Jak naši předkové uchovávali potraviny? A lze se dnes vůbec obejít bez „elektriky“? Můžeme tyto ryze přírodní postupy používat i v našich moderních domácnostech? Ano! – a v této knize se to dozvíme.

můžete mít 22.10 - 23.10

Alena A. Gajdušková: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta Alena A. Gajdušková: Uchováváme potraviny bez elektrické energie, podle receptů našich babiček 1.
Alena A. Gajdušková: Pečeme chleba z kvásku, děláme domácí těsta

Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta jsou výborem i volným pokračováním dvoudílných Domácností našich babiček.

můžete mít 23.10 - 24.10

Alena Anežka Gajdušková;Čeněk Zíbrt: Staročeský perník Alena Doležalová: Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Alena Anežka Gajdušková;Čeněk Zíbrt: Staročeský perník

Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky – pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké.

můžete mít 25.10 - 30.10

Alena Doležalová: Bifteky, řízky a další výborná masíčka Alena Doležalová: Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Alena Doležalová: Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka.

můžete mít 23.10 - 24.10

Alena Doležalová: Cukroví podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová: Bifteky, řízky a další výborná masíčka
Alena Doležalová: Cukroví podle vyzkoušených receptů

Domácí cukroví je domácí cukroví. Jen my sami víme, jaké suroviny jsme při jeho přípravě použili, není nad cukroví upečené z kvalitního čerstvého másla, slepené či ozdobené chutnou domácí marmeládou, s krémy připravenými podle tradičních předpisů.

můžete mít 23.10 - 24.10