Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Knižní série
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Ája Drahokoupilová je patnáctiletá nadšená kuchařka, která se v kuchyni pohybuje opravdu od dětství. Začínala tím, že si jako malá hrála s vařečkami, miskami a hrnci, a jak rostla, pletla se mámě do vaření víc a víc.
můžete mít 22.10 - 23.10
Ájurvédská kuchařka není pouze souborem osvědčených receptů, ale zasvěceným pohledem do jedné z nejstarších stravovacích kultur světa.
můžete mít 25.10 - 30.10
Objevte bohatý svět bezlepkového pečení! Bezlepkové sladké i slané pečení nemusí být žádná věda. O tom vás přesvědčí Denisa Albertová alias Glutenfree Denisa. V teoretickém úvodu se seznámíte se základními informacemi o bezlepkovém pečení i vaření.
můžete mít 24.10 - 25.10
Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni?
A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla?
můžete mít 24.10 - 25.10
Baví vás prichádzať v kuchyni na stále nové chute? Potom je pre vás tento atlas ako stvorený. Nájdete v ňom totiž popis 120 druhov rastlín, ktoré môžete jednoducho pridať do rôznych pokrmov a obohatiť tak vám už známe jedlá.
můžete mít 23.10 - 24.10
Kniha přináší ucelený soubor unikátních informací z praktického života našich předků, které sahají minimálně sto let do historie, mnohdy však ještě dále.
můžete mít 22.10 - 23.10
Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností.
můžete mít 22.10 - 23.10
Jak naši předkové uchovávali potraviny? A lze se dnes vůbec obejít bez „elektriky“? Můžeme tyto ryze přírodní postupy používat i v našich moderních domácnostech? Ano! – a v této knize se to dozvíme.
můžete mít 22.10 - 23.10
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta jsou výborem i volným pokračováním dvoudílných Domácností našich babiček.
můžete mít 23.10 - 24.10
Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky – pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké.
můžete mít 25.10 - 30.10
Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky masa, to vše obsahuje kuchařka na rychle a chutně upravená masíčka.
můžete mít 23.10 - 24.10
Domácí cukroví je domácí cukroví. Jen my sami víme, jaké suroviny jsme při jeho přípravě použili, není nad cukroví upečené z kvalitního čerstvého másla, slepené či ozdobené chutnou domácí marmeládou, s krémy připravenými podle tradičních předpisů.
můžete mít 23.10 - 24.10