Vladimír Dyk: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk: Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě.
Celý popis
224 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
224 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
5.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
5.12.2024 -
6.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně.
Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
- Počet stran: 168
- ISBN: 978–80–247–4068–3
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá