Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání
Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Celý popis
332 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
332 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
20.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
20.11.2024 -
21.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
- Datum vydání: 01. 04. 2015
- Počet stran: 180
- ISBN: 978–80–87575–39–0
- Vazba: Pevná bez přebalu matná