10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12161697

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Celý popis
332 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
332 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

20.11.2024 na výdejním místě
20.11.2024 - 21.11.2024 na vaší adrese

Popis

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

  • Datum vydání: 01. 04. 2015
  • Počet stran: 180
  • ISBN: 978–80–87575–39–0
  • Vazba: Pevná bez přebalu matná