Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Celý popis
191 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
191 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
18.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
18.11.2024 -
19.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
- počet stran: 96
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 28.4.2016
- šířka: 138mm
- výška: 9mm
- hmotnost: 290g
- ISBN: 978–80–7433–151–0
- jazyk: česky