10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6784705

Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Celý popis
191 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
191 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

22.8.2024 na výdejním místě
22.8.2024 - 23.8.2024 na vaší adrese

Popis

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

  • počet stran: 96
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 28.4.2016
  • šířka: 138mm
  • výška: 9mm
  • hmotnost: 290g
  • ISBN: 978–80–7433–151–0
  • jazyk: česky