10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6780627

Švejdová Katka: Zavařování (Edice Apetit)

Švejdová Katka: Zavařování (Edice Apetit)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. Celý popis
Ušetříte 27 Kč 313 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
286 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
Ušetříte 27 Kč 313 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
286 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

3.10.2024 na výdejním místě
3.10.2024 - 4.10.2024 na vaší adrese

Popis

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.

V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.

Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.

Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

Ovoce

Zelenina

Maso & ryby

Ochucovadla & koření

Sirupy & likéry

Z mrazáku

Zásoby v kuchyni

  • počet stran: 164
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 1.8.2014
  • šířka: 216mm
  • výška: 16mm
  • hmotnost: 742g
  • ISBN: 978–80–87575–17–8