Sváteční menu - od polévky po dezert
Sváteční menu - od polévky po dezert
Popis
Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujeme i na vegetariány.
Kuchařka je rozdělena do 4 větších kapitol: na rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře, Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, Silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkuvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).
Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení!
- Datum vydání: 01. 10. 2014
- Počet stran: 160
- ISBN: 978–80–87575–21–5
- Vazba: Pevná bez přebalu matná