10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42246219

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Celý popis
447 Kč
Zboží od: TvFit.cz
447 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

29.11.2024 na výdejním místě
29.11.2024 - 3.12.2024 na vaší adrese

Popis

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. ***** V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. ***** Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. ***** V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly: * Věhlasná vejce * Malá vejce * Velká vejce * Mazaná vejce * Sladká vejce * Servis