10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11228026

Slané pečení

Slané pečení

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny). Celý popis
359 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
359 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

3.7.2024 na výdejním místě
3.7.2024 - 4.7.2024 na vaší adrese

Popis

Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a záviny, sušenky, taštičky atd.

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol. Reaguje na nejnovější trend – pečení domácího chleba. Protože českému chlebu s dokřupava vypečenou kůrčičkou a vláčnou střídkou se nic nevyrovná!

Kromě receptů na domácí pečivo kuchařka obsahuje i tipy, čím si pečivo obložit (pomazánky, obložené chlebíčky, tousty…), ale taky v ní autorka radí, jak pečivo proměnit v další pochoutku (slavná italská chlebová polévka, knedlíky, salát panzanela, nádivka…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrány redaktorkami Apetitu a otestovány v redakční kuchyni.

KAPITOLY:

  • Chleba & pečivo
  • Obložte si…
  • Slané koláče
  • Taštičky & záviny
  • Pizza & spol.
  • Drobné pečivo
  • Vaření s chlebem
  • Servis
  • Datum vydání: 01. 11. 2013
  • Počet stran: 164
  • ISBN: 978–80–87575–08–6
  • Vazba: Pevná bez přebalu matná