10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6782680

Schmid Jeremy: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Schmid Jeremy: Uzení - Jak naložit a přpravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Celý popis
292 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
292 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

2.7.2024 na výdejním místě
2.7.2024 - 3.7.2024 na vaší adrese

Popis

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa a dalších potravin, aby byl výsledek co nejlepší. Každou kapitolu doplňují recepty, ve kterých zazáří potraviny, které jsme si sami vyudili. Udit můžete nejen maso, ale také sýry, ořechy, vejce a samozřejmě i zeleninu a ovoce a sůl.

  • počet stran: 160
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 24.10.2018
  • šířka: 216mm
  • výška: 11mm
  • hmotnost: 454g
  • ISBN: 978–80–271–0652–3