Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka
Šárková Danka: Zvěřinová kuchařka
Popis
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty.
Omyl.
V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty?
Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska.
V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
- počet stran: 128
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 15.7.2024
- šířka: 217mm
- výška: 16mm
- hmotnost: 718g
- ISBN: 978–80–87740–53–8
- jazyk: česky