Sandor Ellix Katz: Umění fermentace II.
Sandor Ellix Katz: Umění fermentace II.
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Celý popis
449 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
449 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
5.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
5.12.2024 -
6.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!- Datum vydání: 01. 11. 2021
- Počet stran: 344
- ISBN: 978–80–271–0315–7
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá