Salfellner Gabriela, Salfellner Harald: Le migliori ricette de la cucina imperiale (I)
Salfellner Gabriela, Salfellner Harald: Le migliori ricette de la cucina imperiale (I)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie.
Celý popis
Popis
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.
- počet stran: 1
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 22.3.2018
- šířka: 0mm
- výška: 0mm
- hmotnost: 0g
- ISBN: 978–3–89919–406–7
- jazyk: italsky