Salfellner Gabriela, Salfellner Harald: Les meilleures recettes de la cuisine impériale (F)
Salfellner Gabriela, Salfellner Harald: Les meilleures recettes de la cuisine impériale (F)
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie.
Celý popis
250 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
250 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
28.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
28.11.2024 -
29.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Francouzská verze publikace.
- počet stran: 1
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 23.3.2018
- šířka: 0mm
- výška: 0mm
- hmotnost: 0g
- ISBN: 978–3–89919–404–3
- jazyk: francouzsky