10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 7584866

Robertson Robin: Rychlá veganská kuchařka - Zdravá domácí jídla během 30 minut

Robertson Robin: Rychlá veganská kuchařka - Zdravá domácí jídla během 30 minut

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Nemusíte být vegany, abyste si zamilovali tuto knihu. Najdete v ní 150 rychlých a snadných receptů, díky kterým budete mít na stole chutné a zdravé jídlo během 30 minut. Celý popis
273 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
273 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

10.10.2024 na výdejním místě
10.10.2024 - 11.10.2024 na vaší adrese

Popis

Nemusíte být vegany, abyste si zamilovali tuto knihu. Najdete v ní 150 rychlých a snadných receptů, díky kterým budete mít na stole chutné a zdravé jídlo během 30 minut.

Autorka řady úspěšných kuchařek vám v této knize představí výtečné veganské recepty od předkrmů, svačin, salátů, omáček a sendvičů až k hlavním chodům, teplým večeřím, polévkám, těstovinám a dezertům, jejichž příprava vám ve všech případech nezabere více než půl hodiny. Nechybí zde ani recepty na pokrmy, které si můžete připravit předem a poté je před podáváním dát již jenom zapéct.

Recepty v této knize jsou inspirovány tradičními pokrmy z celého světa, včetně francouzské, mexické, marocké, středozemní, řecké, cajunské a italské kuchyně a kuchyně jihovýchodní Asie a Blízkého východu. Můžete se těšit na takové pochoutky, jako je květáková kari polévka s opečenou květákovou „rýží“ a duhový zeleninový salát s těstovinami, cizrna s rajčaty a špenátem na marocký způsob, vřetena s krémovou avokádovo-bylinkovou omáčkou, sicilská topinka se špenátem a česnekem, provensálské plněné žampiony či zapečený banán s čokoládou a se „šlehačkou“ a tiramisu ve sklenici.

V úvodní kapitole vám autorka předá své osvědčené tipy a postupy, jak co nejvíce urychlit a usnadnit přípravu jídel, doporučí vám seznam potřebných surovin, poradí vám ohledně nezbytného vybavení a také vás naučí, jak si doma sami vyrobit některé často používané suroviny.

Ať již máte s vařením bohaté zkušenosti nebo s ním teprve začínáte, rychle zjistíte, že recepty v této knize budou chutnat nejen veganům, ale i těm, kdo jedí běžnou rostlinnou a živočišnou stravu.

Robin Robertson má bohaté 25leté zkušenosti jako šéfkuchařka a poradkyně v oblasti vaření, pořádá kurzy vaření a píše články o přípravě jídel. Je autorkou 20 úspěšných veganských a vegetariánských kuchařek.

Svými sloupky přispívá do časopisů VegNews a Vegetarián Times. Její články se objevují také v časopisech Cooking Light, Natural Health, Better Nutrition, Health, Restaurant Business a dalších. Žije v Shenandoah Halley ve Virginii.

  • počet stran: 232
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 1.10.2014
  • šířka: 174mm
  • výška: 26mm
  • hmotnost: 558g
  • ISBN: 978–80–7336–768–8
  • jazyk: česky